Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch niet verder met Jans


6 mei 2010 - Paul Jans moet op zoek naar een nieuwe club. FC Den Bosch heeft besloten zijn aflopende contract niet te verlengen, zo meldt het Brabants Dagblad. Jans is bezig aan zijn tweede seizoen in Den Bosch, door een zware knieblessure was hij ruim anderhalf jaar uit de roulatie.

De 28-jarige Jans knokte zich in de tweede seizoenshelft in het basisteam van trainer Marc Brys. In vijftien competitieduels kwam de voormalig speler van onder meer NEC en VVV Venlo tot vijf doelpunten. Jans verwacht zijn loopbaan bij een andere clubs in het betaald voetbal te kunnen voorzetten.

Het is sowieso nog onduidelijk wie er komend seizoen bij FC Den Bosch in de spits zal staan. Er is ook nog geen duidelijkheid over Diangi Matusiwa (eveneens aflopend contract) en Fabio Caracciolo (dit seizoen gehuurd van ADO Den Haag). Laatstgenoemde heeft wel een aflopend contract bij ADO Den Haag.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!