Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vertonghen provoceert Feyenoord


7 mei 2010 - Jan Vertonghen hoeft zich voorlopig niet te laten zien in Rotterdam en omstreken. De Belgische verdediger lijkt het zich bij alles en iedereen dat Feyenoord is onmogelijk te hebben gemaakt. Bij de huldiging van Ajax in de Amsterdam ArenA liet de Belgische verdediger zich negatief uit over de aartsrivaal.

Vertonghen heeft bij de huldiging in de Amsterdam ArenA de microfoon gepakt en vervolgens gescandeerd 'Het zijn maar kutkakkerlakken'. Dit lied wordt veelvuldig door Ajax-fans over de Feyenoord-fans gezonden. Eerder gaf trainer Martin Jol al aan dat de spelers en trainers een voorbeeldfunctie hebben richting de fans. Vertonghen lijkt daar niet naar geluisterd te hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!