Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV rekent op vertrek van Chadli


7 mei 2010 - Nacer Chadli lijkt bezig aan zijn laatste weken bij AGOVV Apeldoorn. De aanvaller staat in de belangstelling van een groot aantal clubs, waaronder ook FC Utrecht. De 21-jarige speler maakte een uitstekend seizoen door in Apeldoorn.

"Ik denk dat in de komende drie weken beslist gaat worden waar hij naartoe gaat Er zijn heel veel gesprekken met clubs en makelaars", aldus commercieel en technisch directeur Jan Artz van AGOVV Apeldoorn tegen Omroep Gelderland. "Hij heeft dit jaar achttien wedstrijden extreem goed gespeeld. Ik denk dat hij rijp is voor een Nederlandse topper, maar er zijn ook buitenlandse clubs in hem geïnteresseerd. We gaan zoeken wat de beste oplossing is voor zowel hem als AGOVV."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!