Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Jeffrey Bruma naar FC Twente'


8 mei 2010 - Volgens diverse Britse media krijgt FC Twente komend seizoen de beschikking over Jeffrey Bruma van Chelsea. De achttienjarige verdediger staat te boek als een van de grootste talenten van zijn generatie. In Enschede kan Bruma de nodige speelminuten op doen in de Eredivisie en Champions League.

Bruma verliet op zijn vijftiende de jeugdopleiding van Feyenoord om voor Chelsea te gaan spelen. Achteraf is die keuze goed geweest voor zijn ontwikkeling, dit seizoen maakte Bruma al zijn debuut in de Premier League. Tevens maakte hij al meerdere malen zijn opwachting bij Jong Oranje. Er wordt veel verwacht van Bruma in de toekomst.

Sinds de komst van Steve McClaren naar Enschede is de band tussen FC Twente en Chelsea gegroeid. Vermoedelijk zal die band ook blijven bij het vertrek van McClaren. Dit seizoen huurde FC Twente Slobodan Rajkovic en Miroslav Stoch van de Engelse topclub.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!