Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC de sterkste in Almelo


9 mei 2010 - Roda JC mag blijven hopen op Europees voetbal. De Limburgers boekten vanmiddag een knappe 2-1 zege op het kunstgras van Almelo op Heracles. Het toetje voor Heracles zat er niet in ondanks een fantastisch seizoen. Gertjan Verbeek mag zich nu gaan opmaken voor zijn nieuwe job: AZ.

De eerste wedstrijd tussen de beide clubs eindigden eerder deze week in een 1-1 gelijk spel. Een prima uitgangspositie voor Heracles dus. Echter Roda JC speelde bijzonder sterk en dat was al in de eerste helft te zien, ondanks dat geen van beide teams tot scoren kwam. In de tweede helft kwam Heracles tegen de verhouding in op voorsprong door een goal van Darl Douglas.

Roda JC liet zich geen moment van de wijs brengen en zou in de slotfase van het duel zelfs aan de haal gaan met de overwinning. Antoine van der Linden maakte tien minuten voor tijd een ongelukkig eigen doelpunt. Diep in de blessuretijd voorkwam Bodor een noodzakelijke verlenging door de 2-1 voor Roda JC aan te tekenen. Roda JC mag nu samen met FC Utrecht gaan uitmaken wie komend seizoen Europa in zal gaan.

Vorig seizoen moest Roda JC nog tegen degradatie strijden. Hoe mooi is het nu om te zien dat technisch directeur Martin van Geel en trainer Harm van Veldhoven er een prima team hebben neergezet die nu zelfs strijdt voor Europees voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!