Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Positief gesprek tussen Rutten en Reis


10 mei 2010 - Jonathan Reis lijkt een tweede kans bij PSV te krijgen. Afgelopen weekend bezocht Reis het teamhotel van PSV om met trainer Fred Rutten te praten over zijn toekomst. PSV verblijft momenteel in Brazilie voor een afsluitend trainingskamp.

"Hij zag er monter uit en we hebben een goed gesprek gehad", aldus Fred Rutten in gesprek met De Telegraaf. "We hebben als club een signaal gegeven dat we aan hem denken. Het is moeilijk tastbaar te maken of het helpt, laten we het in ieder geval hopen." Reis verblijft momenteel in een afkickkliniek in Belo Horizonte maar mag in het weekend regelmatig naar huis.

Reis verdient een tweede kans in de ogen van Fred Rutten. "Hij heeft nu de eerste stap gezet door zich te laten behandelen, maar het zal nog wel enkele maanden duren. Ik ben in ieder geval een coach die mensen ook een tweede kans wil geven."

Overigens is de Braziliaanse trip ook nog eens financieel voor PSV interessant. Voor de komst van PSV naar Zuid Amerika lag 250.000 euro klaar. Tevens verdient PSV nog aan de televisierechten van de oefenduels tegen FC Ceara (1-1, doelpunt Jan Kromkamp, red.) en Vitoria Bahia. "Financieel is het interessant en het is leuk om met de groep zo'n afsluitende trip te maken. Jammer dat onze internationals er niet bij zijn", aldus Rutten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!