Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Snel duidelijkheid over Veendam


10 mei 2010 - Het is nog altijd onduidelijk of BV Veendam ook volgend seizoen nog deel uitmaakt van de Jupiler League. Er wordt binnen enkele dagen duidelijkheid verwacht, volgens het Dagblad van het Noorden is een faillissement nog altijd zeer dichtbij.

Tot er een definitieve uitslag is heeft bewindvoerder Wim Entzinger een radiostilte ingelast. De afgelopen dagen dan ook geen update van Entzinger, volgens bronnen zou Entzinger echter niets anders kunnen doen dan maandag of dinsdag het faillissement van de club aanvragen. "Ik neem even een paar dagen radiostilte in acht", aldus Entzinger. "Er zijn nog een paar processen gaande en die wil ik niet verstoren. Ik haal de zender even uit de lucht en kom binnenkort met de uitslag."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!