Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC niet door met Jeffrey Sarpong


14 mei 2010 - NEC maakt geen gebruik van de optie tot koop op Jeffrey Sarpong. De middenvelder werd in de winterstop van Ajax gehuurd en NEC had de mogelijkheid om Sarpong voor de club te behouden. Ondanks zeven assists in vijftien wedstrijden zag NEC een langer verblijf van de middenvelder niet zitten.

"Jeffrey heeft het goed gedaan", aldus technisch directeur Carlos Aalbers in De Gelderlander. "Maar wij vinden dat hij het beste tot zijn recht komt voor de positie op tien, als aanvallende middenvelder. En voor die plek hebben we in eerste instantie Lasse Schöne, die volop terug is. En ook John Goossens kan prima achter de spitsen spelen."

Eerder nam NEC al afscheid van Rutger Worm, Dominique Kivuvu, Rein Baart, Patrick Pothuizen, Arek Radomski en Mitchell Burgzorg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!