Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Wiel moe van alle geruchten


16 juni 2010 - Gregory van der Wiel is een van de smaakmakers bij het Nederlands Elftal en dat is ook buitenlandse clubs opgevallen. Van der Wiel voelt zich gevleid door de interesse maar ook door het compliment van Johan Cruijf die de rechtsback samen met Dirk Kuyt de beste speler van Oranje tegen Denemarken vond.

"Het is natuurlijk mooi als zo iemand dat zegt. Ik vond ook, dat ik een aardige wedstrijd heb gespeeld, maar ben zelfkritisch en weet wel dat het nog veel beter moet. Ik probeer mijn huidige niveau vast te houden en me van daaruit verder te ontwikkelen", zo stelt Van der Wiel in De Telegraaf. "Bij Ajax probeer ik elke dag iets te leren, maar met de spelers van het Nederlands elftal - de besten van Europa - om me heen, voel ik me écht veel beter worden."

"Ik denk dat ik op elk onderdeel nog vooruitgang kan boeken, maar vooral mijn voorzet moet beter. Je kunt als opkomende back de achterlijn halen, maar als je voorzet dan slecht is, was de hele actie voor niks. Tegen Denemarken vond ik dat ik meer initiatief had moeten nemen. En dan bedoel ik in verdedigend opzicht. Soms viel er een 'halve bal' tussen mij en de aanvaller, kon ik de bal onderscheppen, maar bleef ik staan. Misschien had dat wel met een stukje ervaring op dit niveau te maken."

Van der Wiel werd al in verband gebracht met FC Barcelona, Real Madrid, Arsenal, Manchester City, Chelsea, Internazionale en AC Milan. "Maar ik word er een beetje moe van om op alle geruchten te reageren. Er is op dit moment nog helemaal niets concreet en misschien speel ik komend seizoen wel gewoon bij Ajax. Laatst stond er in een Spaanse krant een artikel met foto's die zijn gemaakt tijdens mijn vakantie in Barcelona. Stond er: 'Van der Wiel gek op Barcelona'. Daar kan ik helemaal niks mee."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!