Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vorm hoeft zich nog niet te melden


13 juli 2010 - Michel Vorm heeft van FC Utrecht langer vrijaf gekregen. Aanvankelijk moest de doelman zich al woensdag melden omdat donderdag in de voorronde van de Europa League al een duel met FK Tirana op het programma staat. FC Utrecht heeft de doelman nu nog zeker deze week vrijaf gegeven.

Vanwege de finale in Johannesburg en de huldiging vandaag in Amsterdam had Vorm nog geen vrijaf gekregen. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer Vorm zich zal moeten melden in Utrecht, dat meldt Voetbal International. Veel hangt mogelijk af van het resultaat van donderdag. Trainer Ton du Chatinier heeft met Khalid Sinouh en Wesley de Ruiter nog twee ervaren keepers in de selectie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!