Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Reis naderen akkoord


14 juli 2010 - PSV is zeer tevreden over de rentree van Jonathan Reis. Eerder dit jaar werd hij vanwege een drugsprobleem nog ontslagen, inmiddels is hij afgekickt en begint hij weer fit te worden. Het zou deze week al tot een hernieuwde samenwerking moeten komen.

"Reis maakt stappen. Hij wordt conditioneel steeds sterker en is bijna op het gewenste gewicht. We zijn in onderhandeling over een nieuw contract. Het is nu een kwestie van de juiste afspraken maken en die vastleggen in zijn verbintenis", aldus technisch directeur Marcel Brands in De Telegraaf. Reis maakte gisteren in het duel met FC Eindhoven de beslissende treffer, PSV won met 3-2.

Brands stelt ook dat er zich nog geen enkele club heeft gemeld voor Carlos Salcido die persoonlijk met Mexico kon terugkijken op een uitstekend WK. Een eventuele komst van Wilfred Bouma is daarmee voorlopig van de baan. "Met Pieters, Vukovic en Salcido hebben we drie linksbenige verdedigers. Dat is voldoende", aldus Brands.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!