Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar nieuwe aanvoerder Feyenoord


14 juli 2010 - Ron Vlaar is de nieuwe aanvoerder van Feyenoord. Door het stoppen van Giovanni van Bronckhorst en Roy Makaay lag het al enigzins voor de hand dat de centrale verdediger in beeld zou komen. Als reserve-aanvoerder is opvallend genoeg Leroy Fer gekozen, de keuze had bijvoorbeeld ook op Jon Dahl Tomasson kunnen vallen.

Mario Been in gesprek met NUSport: "Ik vond het voor die jongens belangrijk om ze deze rol te geven. Ik ben ervan overtuigd dat Ron binnen nu en twee jaar honderd procent toe is aan Oranje. Dit moet hem weer een klein stukje extra stimulans geven om opnieuw beter te worden."

"Leroy kan een nieuwe Mark van Bommel of Nigel de Jong worden. Ron en hij zijn twee uitstekende gasten én jongens die gaan meegroeien met het toekomstplaatje van Feyenoord. Ik hoop en verwacht dat ze de handschoen oppakken", zo besloot Been.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!