Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tiendalli kan verlengen bij FC Twente


15 juli 2010 - Dwight Tiendalli heeft het aanbod gekregen om zijn contract bij FC Twente te verlengen. Tiendalli heeft in Enschede nog een contract tot volgend jaar zomer maar kan nu een nieuw en verbeterd contract tekenen met een loooptijd van drie seizoenen.

De 24-jarige Tiendalli speelt sinds 2009 voor FC Twente, nadat hij zijn contract bij Feyenoord liet ontbinden. In Rotterdam-Zuid kon hij zijn belofte nooit inlossen. Vorig seizoen had de voormalig jeugdinternational wel een basisplaats bij FC Twente waar hij voornamelijk als linksback acteerde. Wellicht dat FC Twente in Tiendalli ook wel een vervanger ziet van Ronnie Stam die in de belangstelling staat van Ajax mocht Gregory van der Wiel vertrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!