Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Theo Lucius maakt cirkel rond


16 juli 2010 - Theo Lucius keert terug naar de club waar het allemaal begon: FC Den Bosch. In 1996 maakte de inmiddels 33-jarige Lucius zijn debuut in het betaald voetbal. Na twee seizoenen vertrok hij al naar PSV. Later kwam hij nog uit voor FC Utrecht (1 seizoen), Feyenoord (3 seizoenen) en FC Groningen (1 seizoen). Nu gaat hij op amateurbasis opnieuw aan de slag bij Den Bosch.

In totaal speelde ex-international Lucius 321 competitiewedstrijden in veertien seizoenen, waarvan twaalf op het hoogste Nederlandse niveau. Hij scoorde daarin 24 keer. Theo Lucius werd met PSV kampioen van Nederland in 2001, 2003, 2005 en 2006. Hij won twee keer de KNVB-beker, in 2005 met PSV en in 2008 met Feyenoord. Ook won hij driemaal de Johan Cruijff Schaal. In het succesjaar 2005 bereikte hij met PSV de halve finale van de Champions League.

"Theo behoort tot een van de meest succesvolle oud-spelers van FC Den Bosch en we zijn blij dat hij opnieuw in het blauwwit van onze FC gaat spelen. Met Theo complementeren we onze selectie. Met zijn leeftijd en ervaring zal hij zowel op het veld als daarbuiten een belangrijke rol gaan spelen in onze spelersgroep. We zijn een contract overeengekomen voor een seizoen", legt manager voetbalzaken Fred van der Hoorn uit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!