Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen en Benfica in evenwicht


18 juli 2010 - Op het trainingskamp in Portugal heeft FC Groningen verdienstelijk gelijk gespeeld tegen Benfica. Fredrik Stenman schoot vlak voor tijd de 3-3 eindstand op het scorebord.

Groningen kwam al vroeg in de wedstrijd via Nicklas Pederson op voorsprong tegen de kampioen van Portugal. Een minuut later stond het echter alweer gelijk via Alan Kardec.

Na rust kwam Benfica op voorsprong via een doelpunt van Martins, 2-1. Een kwartier voor tijd bracht Shkodran Metaj beide ploegen weer op gelijke hoogte. Toch was het Benfica dat weer op voorsprong kwam. Nuno Gomez kopte de bal binnen, 3-2.

Groningen leek op weg naar een nieuwe nederlaag, net als eerder tegen Guimaraes, totdat Fredrik Stenman in de laatste minuut van de wedstrijd de bal binnen schoot, 3-3.

Groningen won de aansluitende strafschoppenserie vervolgens met 4-3.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!