Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord huurt Deense linskback


19 juli 2010 - Feyenoord heeft opnieuw baat bij de creativiteit en de contacten in de internationale voetbalwereld van technisch directeur Leo Beenhakker. De Rotterdammers huren nu de Deense linksback Michael Lumb komend seizoen van Zenit St. Petersburg.

Beenhakker heeft nog altijd goed contact met Igor Korneev. De voormalig technicus speelde jarenlang bij Feyenoord en was vervolgens in Rotterdam techniektrainer bij de jeugd. Een aanbod van Guus Hiddink om hem te vergezellen bij Rusland wees Korneev niet af. Nu is Korneev technisch directeur bij Zenit St. Petersburg.

"Ook dit is weer een om-niet constructie", aldus Beenhakker over het aantrekken van Lumb. "Bij Zenit heeft men erg veel vertrouwen in de kwaliteiten van Michael, maar realiseert men zich ook dat hij speelminuten nodig heeft. Bij Feyenoord is de kans daarop groter, al zal Michael dat hier ook zélf af moeten dwingen. In ieder geval heeft onze trainer er met Michael Lumb weer een kwalitatief sterke speler bij."

Feyenoord was op zoek naar een extra linksback na het vertrek van Giovanni van Bronckhorst. De captain van Feyenoord en het Nederlands Elftal gaf al in een vroeg stadium te kennen na het WK in Zuid Afrika te zullen stoppen. Lumb zal in Rotterdam-Zuid de concurrentie aan moeten gaan met Tim de Cler.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!