Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Leroy George definitief naar NEC


20 juli 2010 - NEC verlost FC Utrecht en Leroy George definitief van elkaar. De Nijmeegse club was al langer op zoek naar een buitenspeler en heeft deze nu gevonden in de 23-jarige George die de afgelopen anderhalf jaar niet voorkwam in de plannen van FC Utrecht.

"Ik heb anderhalf jaar op de tribune gezeten en kan niet wachten om weer op het hoogste niveau te spelen", aldus George in De Telegraaf. De aanvaller zal in Nijmegen een contract tekenen voor 1 seizoen met een optie voor nog eens 2 seizoenen.

"Ik betreur de manier waarop het afgelopen seizoen bij FC Utrecht is gelopen. Uiteraard ben je daar als speler ook deels zelf verantwoordelijk voor, maar FC Utrecht heeft hier ook zeker een voorname rol in gespeeld. De verhalen die soms naar buiten werden gebracht, kwamen niet overeen met de werkelijke situatie. Het gevolg daarvan was echter wel dat ik voor andere clubs een bepaald stempel kreeg. NEC keek gelukkig verder."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!