Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jol mag spits aantrekken en blijft


20 juli 2010 - Martin Jol lijkt dan toch aan te blijven als trainer van Ajax. De oefenmeester gebruikte de interesse van Fulham om druk te zette op de Ajax clubleiding en nu krijgt Jol wat hij wil. Martin Jol mag een goedkope of transfervrije spits en rechtsbutien aantrekken.

Jol in De Telegraaf over de vermeende interesse van Fulham. "Zij hadden interesse, maar ik blijf in principe bij Ajax", zo stelt Jol die voor zijn investerignsplannen nog wel de goedkeuring dient te krijgen van de RvC. Martin Jol was gefrustreerd dat men bij PSV bereid was om risico's te nemen terwijl Ajax juist spelers kwijtraakte en pas spelers kon aantrekken als bijvoorbeeld Gregory van der Wiel zou worden verkocht.

Het is onbekend wie Ajax op het oog heeft voor de positie van spits. Wel is duidelijk dat Daniel de Ridder en Tom de Mul in beeld zijn voor de positie van rechtsbuiten, beide spelers komen voort uit de eigen jeugdopleiding en speelden de afgelopen seizoenen in buitenlandse competities. Indien Ajax ook Luis Suarez verkoopt kan Jol ook voor die aanvaller een vervanger aantrekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!