Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman op weg naar Mallorca


21 juli 2010 - De toekomst van Jonathan de Guzman ligt dan toch in Spanje. De middenvelder staat op het punt zijn loopbaan te vervolgen bij Real Mallorca, zo meldt Voetbal International. De club eindigde het afgelopen seizoen als vijfde in de Spaanse Primera Division en speelt daarmee komend seizoen Europees voetbal.

Een groot aantal clubs had interesse in De Guzman. Zo toonden PSV, FC Twente, CSKA Moskou, Hamburger SV, 1. FC Köln, Valencia, Espanyol en Getafe hun interesse. De 22-jarige middenvelder, geboren in Canada maar ook in het bezit van een Nederlands paspoort, gaf al snel aan tek iezen voor een Spaans avontuur.

Opvallend is dat Real Mallorca aanstaande zondag de tegenstander is van Feyenoord in het afscheidsduel van Giovanni van Bronckhorst. De Guzman wenste zijn aflopende contract bij Feyenoord niet te verlengen, hij speelde sinds zijn twaalfde in Rotterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!