Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Sulejmani woedend op Martin Jol


21 juli 2010 - Tot grote frustratie van Miralem Sulejmani houdt Martin Jol een overgang van de Servische aanvaller naar West Ham United tegen. De aanvaller kwam de afgelopen seizoenen in Amsterdam nauwelijks aan spelen toe maar Jol ziet nog voldoende perspectief.

"Jol wil mijn carrière vernietigen", aldus een gefrustreerde Sulejmani in gesprek met het Algemeen Dagblad "Ik begrijp het niet. West Ham United zou voor mij een nieuwe start bij een nieuwe club kunnen zijn. De coach daar, Avram Grant, is een trainer die mij als een groot talent ziet."

De 21-jarige Sulejmani verkaste in 2007 voor maar liefst 16,25 miljoen euro van SC Heerenveen over naar Ajax. Tot dusver kon de speler de hoge verwachtingen niet inlossen. West Ham United was van plan de speler voor een jaar te huren met een optie tot koop. Sulejmani had zelf al een akkoord met The Hammers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!