Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen transfer naar Bayern voor Van der Wiel


21 juli 2010 - Een eventuele transfer van Gregory van der Wiel naar Bayern Munchen lijkt van de baan. Ajax heeft in een persbericht laten weten dat het niet meer met de Duitse topclub in gesprek is over een eventuele transfer van de international.

Bayern München klopte onlangs bij Ajax aan om te praten over een eventuele transfer van Van der Wiel. Ajax stelde de club van trainer Louis van Gaal een deadline om tot een akkoord te komen, deze verliep woensdag om 12.00 uur. Bayern was bereid ver te gaan voor Van der Wiel maar in de ogen van Ajax niet ver genoeg. Mocht Van der Wiel volgende week meespelen in de voorronde van de Champions League tegen PAOK Salonik idan is de speler een stuk minder interessant, dan kan hij immers niet meer voor een anderclub op het miljoenenbal acteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!