Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen in gesprek met Strootman


22 juli 2010 - Ron Jans was dinsdag een van de vele toeschouwers die aanwezig was bij een oefenduel tussen Sparta Rotterdam en het Belgische Westerlo. Volgens RTV Rijnmond kwam de trainer van SC Heerenveen op bezoek om Kevin Strootman en Westerlo-doelman Yves de Winter te bekijken.

Voor het oefenduel zou er volgens RTV Rijnmond al een gesprek hebben plaatsgevonden tussen Jans, zijn assistent Raymond Libregts, Kevin Strootman en diens zaakwaarnemer Chiel Dekker. Lange tijd leek Strootman op weg naar FC Twente maar de landskampioen lijkt andere prioriteiten te hebben wat er voor zorgt dat SC Heerenveen weer in beeld is. Duidelijk is al wel dat Strootman Sparta deze zomer wil verlaten om zo ook komend seizoen in de Eredivisie te spelen.

SC Heerenveen is ook op zoek naar een nieuwe doelman. Brian Vandenbussche zal nagenoeg het gehele seizoen moeten missen vanwege een zware knieblessure. De jonge Belgische doelman Kenny Steppe wordt als te blessuregevoelig geacht. Yves de Winter van Westerlo en Sparta-doelman Aleksander Seliga zijn zodoende in beeld bij SC Heerenveen. Sparta trok Seliga vorig jaar op aanraden van SC Heerenveen aan, beide clubs hebben een samenwerkingsverbnad.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!