Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Martin Jol hekelt uitspraken Sulejmani


22 juli 2010 - Miralem Sulejmani haalde deze week uit naar Ajax-trainer Martin Jol. In de ogen van de Servische aanvaller maakte Jol zijn loopbaan kapot door hem niet naar West Ham United te laten vertrekken. Vandaag reageert Jol in de media openlijk op de uitspatting van Sulejmani.

"Sulejmani zou niet boos op mij moeten zijn, maar zou eens boos op zichzelf moeten worden", aldus Martin Jol in gesprek met NUsport. "Een speler die zoveel geld gekost heeft moet ook eens de schuld bij zichzelf moeten zoeken. Wij doen er alles aan om hem te laten renderen."

"We gaan hierover nog met hem praten. Of hij blijft? Wie weet…", aldus Jol. Ajax betaalde in de zomer van 2008 maar liefst 16,25 miljoen euro voor Sulejmani aan SC Heerenveen. Tot dusver wist Sulejmani nog niet door te breken, sterker nog het afgelopen seizoen zat hij zelfs geregeld op de tribune.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!