Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Adovcaat met Rusland onderuit


7 september 2010 - Wisselende resultaten voor de Nederlandse bondscoaches. Dick Advocaat ging met zijn Rusland onderuit in en tegen Slowakije. Guus Hiddink won ook zijn tweede wedstrijd met Turkije.

Om 17.00 uur Nederlandse tijd trapten Slowakije en Rusland al af. Ex-FC Twente speler Miroslav Stoch kroonde zich tot matchwinner door het enige doelpunt van de avond te maken. Eerder won het Rusland van Dick Advocaat wel haar eerste wedstrijd (2-0 zege op Andorra).

Hiddink had het met Turkije bijzonder moeilijk met België. De thuiswedstrijd werd met 3-2 gewonnen. Hamit Altintop (1-0), Semih Sentürk (2-1) en het grote talent Arda Turan (3-2) tekenden voor de doelpunten. Tussendoor scoorde Van Buyten twee keer. Bij een 2-1 stand voor Turkije moest Kompany met twee keer geel van het veld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!