Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been blijft geloven in zijn jonge jongens


24 september 2010 - Ondanks de bekeruitschakeling houdt Mario Been vast aan dezelfde elf spelers. Hierdoor zullen er opnieuw geen basisplaatsen zijn voor Karim El Ahmadi, Fedor Smolov en Ruben Schaken. Luc Castaignos mag het opnieuw proberen in de punt van de aanval.

Feyenoord traint de laatste tijd steeds meer op het omgaan met scoringskansen. "Hopelijk brengt dat de jongens verder. We moeten hierin ook een beetje geluk hebben. Maar het maken van doelpunten, die koelbloedigheid, moet ook ín je zitten."

De Rotterdammers moeten komend weekend op bezoek bij NEC. Jon Dahl Tomasson, Ron Vlaar, Dani Fernández, Erwin Mulder en Bart Schenkeveld zijn niet van de partij wegens blessures. Bruno Martins Indi is geschorst. Been op Feyenoord.nl: "Maar waar we niet kunnen beschikken over de één, staat de ander weer op. Ik blijf positief, want ik weet dat het goed gaat komen. Deze jongens hebben zo veel potentie."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!