Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC Waalwijk wint bij Go Ahead Eagles


24 september 2010 - Door het midweekse bekerprogramma stonden er vanavond niet al te veel wedstrijden in de Jupiler League op het programma. Slechts vier wedstrijden werden vandaag gespeeld. Het meest aansprekende affiche was zonder twijfel Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk.

RKC Waalwijk zou in Deventer met 3-1 winnen en daarmee de aansluiting bij de top van het klassement weer hervinden. Donny de Groot kopte raak terwijl Derk Boerrigter de Waalwijkse voorsprong via een vrije trap verdubbelde. Janota deed voor rust nog iets terug namens de thuisploeg. In de tweede helft bepaalde Fred Benson de eindstand op 3-1.

Fortuna Sittard - FC Volendam 1-2
Ook FC Volendam deed goede zaken. De Wijdbroeken wonnen op bezoek bij Fortuna Sitard met 2-1. Opvallend was dat alle doelpunten van het duel in een tijdsbestek van slechts vijf minuten vielen. Riyani opende voor de thuisploeg de score, Van Dijk en Zsidai maakten de Volendamse treffers. Vervolgens werd er in Limburg niet meer gescoord. Door de overwinning heeft Volendam evenveel punten als koploper FC Zwolle, de Zwollenaren speelden echter een wedstrijd minder.

Overige uitslagen
Almere City FC - FC Emmen 1-1
Telstar - RBC Roosendaal 1-3

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!