Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw verlies voor Feyenoord


26 september 2010 - Feyenoord wacht nog altijd op een uitzege. Al sinds half maart heeft de ploeg van Mario Been niet meer buiten De Kuip gewonnen. Vandaag ging men in Nijmegen met 3-0 ten onder tegen NEC.

Het houdt maar niet op voor Mario Been en zijn jonge spelers. Vandaag ging men op bezoek bij NEC dat eveneens een moeizame periode doormaakt. Midweeks werd men uitgeschakeld voor de KNVB Beker door FC Dordrecht, daarnaast kampt Vloet met de nodige personele problemen. Zo begon middenvelder Lorenzo Davids als gelegenheids linksbuiten.

De zege van NEC was terecht. Lasse Schone leek lange tijd het enige doelpunt van de middag te hebben gemaakt. De Deense middenvelder kon helemaal vrij de 1-0 aantekenen en daarmee had NEC na negentien minuten spelen haar voorsprong te pakken. NEC kreeg meer kansen maar Rob van Dijk hield Feyenoord op de been tot de rust.

Been besloot in de rust in te grijpen door Cabral en Wijnaldum naar de kant te halen voor Biseswar en Schaken. Feyenoord kende een opleving en was direct gevaarlijk. De ploeg was onfortuinlijk dat een doelpunt van Leerdam werd afgekeurd wegens buitenspel, uit televisiebeelden zou blijken dat dit niet het geval was. Later verscheen Castaignos oog in oog met de NEC-doelman maar faalde hij.

In de slotfase liep NEC in korte tijd uit van 1-0 naar 3-0. Ten Voorde was zeven minuten voor tijd gelukkig doordat hij via Van Dijk de bal tegen zich aan kreeg. In de blessuretijd maakte invaller Nuytinck er 3-0 van.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!