Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook NAC wint van Willem II


26 september 2010 - Willem II is ook na zevende speelronde nog puntloos. Vandaag ging de ploeg in Breda onderuit in de derby tegen NAC. Ondanks een voorsprong ging de wedstrijd uiteindelijk met 2-1 verloren.

Vooraf werd al verwacht dat Willem II een moeilijk seizoen tegemoet zou gaan met een karrenvracht aan nieuwe spelers. Niemand had echter kunnen voorspellen dat Willem II na zeven wedstrijden nog puntloos zou zijn en vandaag pas voor het eerst in de competitie tot scoren kwam.

De eerste treffer van het seizoen kwam op naam van huurling Landgren die attent reageerde op het zwakke uitverdedigen van NAC Breda. Na de achterstand ging NAC juist beter voetballen en had Willem II de nodige moeite. De Tilburgers namen de voorsprong wel mee de rust in.

In de tweede helft kwam NAC Breda wel tot scoren. Na 65 minuten spelen was het Luijckx die met een vrije trap doel trof. Tien minuten voor tijd was Luijckx met een vrije trap opnieuw gevaarlijk, zijn inzet eindigde op de lat maar in de rebound was het Kolkka die NAC aan de drie punten hielp.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!