Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse pakt drie punten op Woudestein


26 september 2010 - Vitesse pakte vanmiddag een regelmatige overwinning op Excelsior. Op het kunstgras van Woudestein won de ploeg van trainer Theo Bos met 2-0 van de Kralingers. Beide doelpunten vielen in het eerste kwartier na rust.

In de eerste helft had Excelsior het betere van het spel. De ploeg van Alex Pastoor kon Vitesse echter geen pijn doen door middel van doelpunten. Onder meer Bergkamp en Vincken hadden goede mogelijkheden. Bij rust was het echter nog altijd 0-0 en dat bood perspectief voor Vitesse.

Vijf minuten na rust was het al raak voor Vitesse. De in de rust ingevallen Stevanovic was de gelukkige. De mooiste goal van de middag kwam echter op naam van Ismail Aissati die op fraaie wijze de bal achter doelman Cees Paauwe volleyde. Met het doelpunt was het duel eigenlijk gespeeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!