Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groep investeerders voor Feyenoord


27 september 2010 - Feyenoord is in vergevorderde gesprekken over de verkoop van een gedeelte van het aandelenpakket aan een groep investeerders. In het grootste geheim wordt volgens het Algemeen Dagblad gesproken over een investering van ruim 20 miljoen euro.

Eind oktober zouden de gesprekken moeten zijn afgerond. De clubleiding onthoudt zich van elk commentaar. Duidelijk is wel dat de clubleiding een deel van de zeggenschap moet afstaan aan de groep investeerders. Die groep staat onder leiding van Pim Blokland die al eerdere de helpende hand bood aan Feyenoord. Daarnaast wil niemand commentaar geven voordat alle handtekeningen officieel zijn gezet, niemand is gebaat bij het afketsen van deze deal die Feyenoord weer terug moet brengen.

De groep investeerders kunnen in ruil voor hun investering maximaal 49 procent van de aandelen in handen krijgen. Feyenoord zal bij de club altijd een meerderheidsaandeel hebben om te kunnen beslissen over hun eigen beleid.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!