Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Zeeuw wil zich terug knokken


27 september 2010 - Voor de tweede keer op rij zat Demy de Zeeuw in competitieverband op de bank bij Ajax. De middenvelder voelt dat de concurrentie op het middenveld hevig is maar heeft er het volste vertrouwen in om zich in het elftal van Martin Jol te kunnen terug knokken.

"Vorige week had ik tegen Feyenoord niet verwacht ernaast te vallen", aldus De Zeeuw in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het is duidelijk dat de trainer meerdere opties heeft. Ik zie het natuurlijk liever anders, maar ik wilde naar een topclub en daar gebeuren dit soort dingen."

"Ik heb dit seizoen in niet veel wedstrijden mijn niveau gehaald. Daar moet ik eerlijk in zijn. Maar nu mijn gezondheidsklachten voorbij zijn voel ik me weer fit. Ik knok me zeker terug", aldus de international. Afgelopen weekend mocht hij de slotminuten bij FC Twente-Ajax meemaken als invaller.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!