Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wil praten met Ibrahim Afellay


27 september 2010 - PSV wil snel om de tafel met Ibrahim Afellay om te praten over zijn toekomst, dat meldt Voetbal International. De middenvelder heeft in Eindhoven een aflopend contract en staat nadrukkelijk in de belangstelling van het Spaanse Atletico Madrid. Afgelopen weekend bekeek een delegatie de speler tegen FC Groningen.

Naast Atletico Madrid zou ook het Engelse Everton belangstelling hebben in de international. Afellay wil nog niet denken aan een eventuele overgang. "Het is nog veel te vroeg om over iets anders na te denken, ik richt me volledig op PSV", aldus de Utrechtse middenvelder in gesprek met Voetbal International. PSV wil zijn contract verlengen. "En we hebben afgesproken dat we binnenkort om de tafel gaan", zegt technisch manager Marcel Brands.

PSV wil de optie in het contract met Maza Rodriquez graag lichten. PSV moet officieel voor 1 april 2011 iets laten weten. Brands: "We zijn positief over Maza en zullen niet tot 31 maart wachten om hem duidelijkheid te geven. Je kijkt in zulke gevallen echter niet alleen naar de betreffende speler, maar ook naar het totaalplaatje van in dit voorbeeld de verdediging. Dat zijn we nu aan het doen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!