Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Geen paniekaankopen voor Willem II


28 september 2010 - Willem II staat er financieel en sportief niet al te best voor. De ploeg moest op de slotdag van de transfermarkt nog Frank Demouge aan FC Utrecht laten vertrekken. Toch zal de ploeg in januari geen (paniek)aankopen doen.

"De continuïteit van een club die al 114 jaar bestaat, is belangrijker dan het eredivisieschap. We hopen het negatief vermogen in een half seizoen te verlagen van 4,7 miljoen euro naar 1,4 miljoen euro. Een positieve ontwikkeling, maar er moet niet even een nieuwe spits gehaald worden die ons punten gaat opleveren. Dat weegt niet op tegen het bestaan van Willem II. Dan maar degraderen", aldus crisismanager Paul Bottelier tegenover De Telegraaf.

Willem II kwam dit seizoen slechts eenmaal tot scoren en behaalde na zeven competitieduels nog geen punt. Aan trainer Gert Heerkes (foto) de taak om van zijn selectie een sterk collectief te maken en op deze wijze wellicht het Eredivisieschap nog veilig te stellen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!