Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw tekorten bij Veendam


28 september 2010 - Het begrotingstekort van BV Veendam blijkt groter dan aanvankelijk werd gedacht, zo schrijft De Telegraaf. Over het lopende seizoen kampt de club uit de Jupiler League over een tekort van 245.000 euro. Voorafgaand aan het seizoen werd uitgegaan van 180.000 euro.

"Het was mij al betrekkelijk snel duidelijk dat er géén sprake was van een sluitende en door sponsorcontracten afgedekte begroting", aldus algemeen directeur Henk Eising in gesprek met De Telegraaf. Eising wijdt het tekort onder meer aan een slordige commerciële administratie en de tijdsdruk waaronder Veendam de begroting bij de KNVB moest indienen.

Volgens De Telegraaf is BV Veendam van plan om investeerders gedeeltelijk eigenaar van de club te laten worden. Alleen op die manier kan BV Veendam gezond worden. Volgens Eising hebben de eerste bedrijven zich reeds gemeld.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!