Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Anita blij dat blessure mee valt


30 september 2010 - De blessure van Vurnon Anita blijkt mee te vallen. De verdediger raakte al in de eerste helft van het Champions League treffen tussen Ajax en AC Milan geblesseerd na een botsing met Zambrotta. Tijdens de wedstrijd liet hij zich al onderzoeken in het ziekenhuis.

"Gefeliciteerd, je hebt niks gebroken... en 1-1 gespeeld", zei de arts in het VU-ziekenhuis die Anita onderzocht. "Ik vreesde het ergste, maar gelukkig viel de blessure mee. "Maar het meest pijnlijke moment was dat de 1-1 viel, terwijl ik langs de kant werd behandeld. Ik kon wel door de grond zakken."

Al tijdens de wedstrijd ging Anita al naar het ziekenhuis. "Eigenlijk wilde ik mijn ploeggenoten niet in de steek laten en de afloop zien, maar hoe eerder de diagnose kon worden gesteld, hoe beter. Er was slechts sprake van een fikse kneuzing net onder mijn knie. Ik ben nu veel aan het 'ijzen' en word al bij Ajax behandeld. Als de zwelling weg is, weet ik precies hoe lang ik aan de kant sta. Maar ik hoop over een week of twee weer te kunnen spelen."

De verdediger baalt van de botsing met Zambrotta. "Het was een fiftyfifty duel, waar ik misschien niet hard genoeg inging, omdat ik half wegdraaide. De eerste helft liep het geweldig en hebben we aangetoond dat we dit niveau aankunnen. We wilden laten zien dat 'Madrid' een vergissing was."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!