Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Knappe zege PSV in Kharkov


30 september 2010 - PSV heeft haar tweede duel in de groepsfase van de Europa League gewonnen. Op papier leek PSV een zware avond tegemoet te gaan in Kharkov. De ploeg van Fred Rutten sloeg in drie minuten twee keer toe en dat bleek voldoende om FC Metalist met 2-0 te verslaan.

PSV moest het vanavond opnemen in een bijzonder regenachtig decor. Al voor de wedstrijd regenden het pijpenstelen en ook tijdens de wedstrijd bleef het maar regenen. FC Metalist had de eerste wedstrijd in Hongarije ook nog eens met 5-0 gewonnen van Debreceni. PSV was dan ook gewaarschuwd.

In een regenachtig Kharkov kwam PSV op voorsprong door een penalty benut door Balasz Dzusdzsak. De overtreding voorafgaand aan de strafschop leverde Cristian Carlos Villagra een rode kaart op. In de dertigste minuut, drie minuten na de eerste goal, kwam PSV op 2-0 door Marcus Berg en daarmee was het duel gespeeld.

PSV staat nu na twee duels op vier punten. Evenveel als het Italiaanse Sampdoria dat op eigen veld met 1-0 te sterk was voor Debrecen. Pazzini kroonde zich tot matchwinner. PSV wacht nu een tweestrijd met de nog puntloze Hongaarse kampioen Debrecen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!