Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht speelt gelijk tegen Liverpool


30 september 2010 - FC Utrecht heeft ook haar tweede wedstrijd in de groepsfase van de Europa League gelijkgespeeld. In de eigen Galgenwaard hielden de Domstedelingen de Engelse topclub Liverpool op 0-0.

FC Utrecht wacht nog altijd op het eerste doelpunt in de groepsfase van de Europa League. Toch zal de ploeg van Ton du Chatinier zeker niet ontevreden zijn over de eerste twee wedstrijden waar verdienstelijk gelijk werd gespeeld tegen aansprekende clubs als Napoli en Liverpool.

Vandaag had FC Utrecht de beste kansen van het duel. In de eerste helft werd een doelpunt van Wuytens wel erg makkelijk afgekeurd. In de tweede helft werd een Utrechtse inzet van de lijn gehaald door Raul Mereiles. Later profiteerde Melunga nog bijna van geklungel in de defensie van Liverpool. Daarnaast waren er ook nog een aantal kansen tot mogelijkheden. Melunga en Van Wolfswinkel konden hun voet echter net niet tegen de bal zetten bij voorzetten van onder meer Mertens.

Natuurlijk kreeg ook Liverpool goede kansen, zo was in de uitbraak na het weghalen van de bal van de lijn door Mereiles het bijna raak aan de andere kant. Fernando Torres had een vrije schotkans maar Michel Vorm hinderde de Spaanse aanvaller voldoende om hem niet te laten scoren. Verder kon Liverpool ook weinig uitrichten gelet op de aanwezige kwaliteiten. Aan de andere kant was FC Utrecht in de slotfase helemaal op om er nog een slotoffensief uit te persen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!