Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ hard onderuit in Wit Rusland


30 september 2010 - AZ ging vanavond in Minsk hard onderuit tegen BATE Borisov. Er werd door de Alkmaarders met maar liefst 4-1 verloren. AZ was de groepsfase nog begonnen met een zege op FC Sheriff.

Al na vijf minuten spelen kwam AZ op achterstand. Het was Vitali Rodionov die de score opende. Niet veel later ontkwam AZ aan een grotere achterstand. Sergio Romero veroorzaakte zelf een strafschop maar de Argentijn wist de penalty van Artem Kontsevoy te stoppen.

Diezelfde Artem Kontsevoy zou vlak na rust BATE Borisov alsnog aan een 2-0 voorsprong helpen. Binnen het uur werd het 3-0 door Artem Radkov. Dertien minuten voor tijd kreeg BATE Borisov opnieuw een strafschop, ditmaal wist Bressan te scoren. Edgar Olekhnovich scoorde de 4-0 voordat Kolbeinn Sigthorsson de eer van AZ redde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!