Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar denkt na over vertrek


1 oktober 2010 - Arnold Oosterveer, zaakwaarnemer van Ron Vlaar, stelt in gesprek met Voetbal International dat een vertrek van de verdediger bij Feyenoord tot de mogelijkheden behoord. Vlaar heeft ambitie en gelet op de huidige situatie kan Feyenoord die voorlopig niet invullen.

"Laat ik vooropstellen dat Feyenoord een mooie club is en blijft, maar je hebt ook te maken met perspectief. En dat is er nauwelijks", aldus Oosterveer tegenover Voetbal International. "Zoals Feyenoord er momenteel voor staat, kun je niet zomaar zeggen dat de club bij de eerste acht in de Eredivisie zal gaan eindigen."

"Je kunt dan niet verwachten van iemand die dicht tegen het Nederlands elftal aanzit, dat hij zijn toekomst nu aan Feyenoord verbindt. Ron is 25 jaar en zoals hij zelf zegt, komen zijn sterke jaren er - als het goed is - nu aan. De toekomst van Feyenoord ziet er niet rooskleurig uit, maar als er een uitnodiging komt, gaan we zeker luisteren. Dat hoort, dat zijn we ook aan de club verplicht."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!