Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RKC wint topper in Jupiler League


1 oktober 2010 - RKC Waalwijk ging aan de haal met de drie punten in de topper tegen FC Zwolle. Op eigen veld won de ploeg van Ruud Brood met 3-1 van de tot vandaag soevereine koploper. Go Ahead Eagles verpulverde FC Dordrecht met maar liefst 8-0.

RKC Waalwijk - FC Zwolle 3-1
Drie punten voor RKC Waalwijk en de eerste plaats in de Jupiler League, dat was de score vanavond na 90 minuten voetbal tussen RKC en FC Zwolle. Bij rust stond FC Zwolle nog met 1-0 voor door een goal van Schreurs. In de tweede helft werd dat ruimschoots ongedaan gemaakt door goals van Donny de Groot (2x) en Hans Mulder. RKC Waalwijk gaat nu aan de leiding met 16 punten uit 8 duels. Ook Zwolle heeft dat aantal maar een minder doelsaldo.
Toch was er feest voor FC Zwolle, de ploeg legde beslag op de eerste periodetitel. Dat lijkt raar omdat men de koppositie verloor maar FC Zwolle haalde dit seizoen wel de meeste punten in de Jupiler League. De ploeg begon echter met een punt in mindering op de reguliere ranglijst, dit geldt niet voor de periodetitels.

Go Ahead Eagles - FC Dordrecht 8-0
Een doelpuntenfestijn vandaag op de Adelaarshorst. Bij rust was het al 4-0 in het voordeel van de mannen van Andries Ulderink. Koen van der Biezen opende na twaalf minuten met een penalty de score. Vervolgens was het de beurt aan Luis Pedro die een onvervalste hattrick scoorde. Na rust kwamen Janota (2x), Hollart en Heerkens nog tot scoren.

Overige uitslagen
FC Den Bosch - FC Emmen 3-1
Helmond Sport - Almere City FC 2-4
Fortuna Sittard - Cambuur 2-1
Telstar - MVV 1-1
BV Veendam - FC Eindhoven 1-0
Sparta - FC Volendam 1-1
AGOVV Apeldoorn - RBC Roosendaal 1-0

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!