Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II pakt punt in Arnhem


1 oktober 2010 - Willem II heeft haar eerste punt van het seizoen 2010/2011 te pakken. Op de achtste speelronde speelde men in de Gelredome met 0-0 gelijk tegen Vitesse. Het leverde de thuisploeg een striemend fluitconcert op.

Vitesse had in de eerste helft de mogelijkheid om tot scoren te komen en daarmee drie punten af te dwingen. Het was aan doelman Verhulst te danken dat Willem II op de been bleef. Daarnaast mochten de spelers van Vitesse het zich zelf ook aanrekenen dat er in de eerste helft niet gescoord werd. Onder meer Jenner, Stevanovic en Barazite hadden moeten scoren.

Het niveau van de tweede helft was veel minder en dat bood mogelijkheden voor Willem II, dat in de eerste helft slechts een keer gevaarlijk kon worden via Rigters. Willem II kon mee hobbelen maar geen vuist maken. In het laatste kwart van het duel probeerde Vitesse het nog wel maar zou men niet meer tot scoren komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!