Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been snapt niets van invitatie Biseswar


2 oktober 2010 - Mario Been snapt niets van de uitverkiezing van Diego Biseswar bij Jong Oranje. De aanvaller is bij Feyenoord op een zijspoor beland, sterker nog het is zelfs wekelijks de vraag of hij bij de wedstrijdselectie hoort. Bondscoach Cor Pot houdt echter vast aan Biseswar.

Dat Leroy Fer, Jerson Cabral en Georginio Wijnaldum totr de selectie van Jong Oranje behoren tot de cruciale playoff duels tegen Oekraïne wekte geen enkele verbazing bij Been. De invitatie voor Biseswar echter wel. "Laat ik daar maar niet teveel over zeggen," zo stelde Been in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Cor Pot tegenover het Algemeen Dagblad: "Biseswar was statistisch gezien bij ons de belangrijkste speler in de kwalificatiereeks. En hij heeft niets eens alles gespeeld. Op basis daarvan heb ik hem geselecteerd. Hij moet laten zien dat ze ongelijk hebben bij Feyenoord. Ik laat hem niet vallen. Ondanks dat hij bij Feyenoord eventueel momenteel niet in beeld is. Daar bemoei ik me overigens niet mee."

In acht kwalificatieduels scoorde Biseswar drie doelpunten en zou hij ook nog een aantal assists geven. Nu mag Biseswar het ongelijk van Been laten zien in de duels tegen de Oekraïne.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!