Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht klopt Ajax met 2-1


3 oktober 2010 - FC Utrecht baarde opnieuw opzien. De ploeg van Ton du Chatinier won in de Amsterdam ArenA met 2-1 van Ajax. De Domstedelingen stonden na een kwartier spelen al met 2-0 voor door twee goals van Ricky van Wolfswinkel.

Al vroeg in het duel had FC Utrecht een voorsprong te pakken en deze zou men niet meer uit handen geven. Het was Suarez die op onbegrijpelijke wijze een bal weg sloeg, scheidsrechter Kuijpers kon niet anders dan de bal op de stip te leggen. Van Wolfswinkel schoot onberispelijk binnen. Binnen het kwartier viel ook de 2-0. Ditmaal ging Enoh zijn boekje te buiten en scoorde Van Wolfswinkel opnieuw.

Ajax kon aanvallend weinig indruk maken. Het trof een aantal maal de lat maar stelde Michel Vorm niet echt op de proef. Aan de andere kant had Ajax haar handen vol aan Mertens en Melunga. Laatsgenoemde had na rust ook de 3-0 op zijn hoofd maar kopte jammerlijk naast. In de blessuretijd werd het in de Amsterdam ArenA nog erg spannend door een fantastische goal van Siem de Jong.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!