Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord speelt gelijk in Doetinchem


3 oktober 2010 - De Graafschap en Feyenoord troffen elkaar vanmiddag op de Vijverberg. Het duel eindigde in een 1-1 gelijkspel en daar konden beide teams niet echt mee leven, er was zowel voor De Graafschap als Feyenoord meer mogelijk.

De beide doelpunten vielen al in de eerste helft. De Graafschap kwam op voorsprong door een goal van Hugo Bargas nadat Leroy Fer bij de cornervlag zich liet afbluffen. Aan de andere kant was het Mokotjo die goed druk zette op Jungschlager, de bal oppakte en vervolgens met een schijnbeweging Saeijs op het verkeerde been zette. Saeijs haalde de jonge Zuid Afrikaan neer, de penalty die volgde werd binnen geschoten door Luigi Bruins.

De tweede helft was een stuk minder voor de neutrale fan. De Graafschap trof tot twee keer toe de lat en Rob van Dijk kende een aantal goede reddingen. Aan de andere kant hadden Castaignos en invaller Smolov kansen om voor Feyenoord tot scoren te komen. Beide teams deden dat echter niet en zodoende eindigde het treffen in 1-1.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!