Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV nieuwe koploper Eredivisie


3 oktober 2010 - PSV is de nieuwe koploper van de Eredivisie. De ploeg van Fred Rutten won in het eigen Philips Stadion met 3-0 van VVV Venlo. Door de overwinning heeft PSV nu achttien punten, een punt meer dan runner-up Ajax en twee meer dan FC Twente.

Bij rust was het in Eindhoven nog 0-0. PSV had wel een veldoverwicht maar kon in aanvallend opzicht geen vuist maken. VVV Venlo bleef daarmee eenvoudig op de been. In de rust besloot Fred Rutten om Jonathan Reis in de ploeg te brengen voor Danny Koevermans. Die wissel pakte wel erg goed uit.

Jonathan Reis zou namelijk twee van de drie doelpunten voor zijn rekening nemen. Bij de 1-0 profiteerde hij optimaal van geklungel van De Regt en bij de 3-0 was daar een goede samenwerking met Engelaar en Lens. Tussendoor scoorde Wilfred Bouma met een kopbal uit een corner.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!