Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk gaat gesprek met De Jong aan


4 oktober 2010 - Bondscoach Bert van Marwijk gaat deze interlandperiode om de tafel met Nigel de Jong. De middenvelder van Manchester City en het Nederlands Elftal haalde opnieuw de wereldpers met een snoeiharde tackle. Die tackle leverde Hatem Ben Arfa een beenbreuk op.

"Ik heb de beelden terug gezien," aldus Van Marwijk in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Het was een wilde en onnodige overtreding. Hij doet het volgens mij niet bewust, maar hij gaat er veel te hard in. Dat is jammer, vooral omdat hij dat niet nodig heeft, Het gekke is wel dat de scheidsrechter er niet eens een gele kaart voor geeft. Er gelden daar kennelijk andere normen. Maar ik heb moeite met de manier waarop Nigel onnodig de grenzen opzoekt. Ik ga hem daar deze dagen eens over spreken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!