Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob van Dijk blijft eerste doelman


4 oktober 2010 - Rob van Dijk blijft voorlopig de eerste doelman van Feyenoord. De 42-jarige Van Dijk heeft zijn kans in het eerste elftal gekregen door een blessure van eerste doelman Erwin Mulder. Nu blijft Van Dijk de eerste doelman.

"Rob straalt rust uit en dat is belangrijk voor een jonge ploeg", aldus Been in gesprek met Voetbal International. "Daarbij staat hij gewoon heel goed te keepen, zodat ik geen reden heb hem zo maar weer te vervangen. Over Rob ben ik heel tevreden, zoals ik dat overigens k ben over Erwin Mulder. Maar hij heeft nog wel een tijdje nodig voordat hij weer helemaal fit is."

Mogelijk dat linksback Michael Lumb al weer uit Rotterdam vertrekt. 'Maar dat is dan voor zijn rekening', aldus Been tegen Voetbal International. 'Niemand hoeft van mij weg, Michael ook zeker niet. Hij zal alleen wel zelf een basisplaats moeten afdwingen. Ik kies nu eenmaal voor het in mijn ogen sterkste elftal. Ik neem aan dat Michael zijn situatie in de winterstop wel zal analyseren, maar nogmaals: hij hoeft absoluut niet weg bij Feyenoord.' Helaas levert een vertrek van Lumb voor Feyenoord helemaal niets op. De Rotterdammers huren hem namelijk voor niets van Zenit St. Petersburg.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!