Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jol denkt selectie in winterstop intact te houden


5 oktober 2010 - Deze week staat er een uitgebreid interview met Martin Jol in de NuSport. In het sportmagazine gaat Jol uitgebreid in over een aantal actuele zaken bij Ajax en kijkt hij ook vooruit met name over de toekomst van een aantal van zijn spelers.

Al langer zijn er verhalen over de interesse van Arsenal in Jan Vertonghen en de belangstelling van Manchester United in Maarten Stekelenburg. "Ik krijg die signalen natuurlijk ook door. Het is niet meer dan terecht dat ze hen willen hebben. Over Vertonghen waren in het buitenland lang twijfels of hij snel genoeg was. Nu niet meer."

Jol is niet bang om een van deze twee spelers of andere spelers uit zijn selectie in de winterstop kwijt te raken. "Ik verwacht niet dat er deze winterstop iets gebeurt. Die spelers weten ook dat je het haast nergens beter hebt dan bij ons", aldus de coach tegenover NuSport. Vertonghen had in de zomer de overstap al kunnen maken naar Everton. "Everton, maar Jan weet dat hij bij ons beter zit. Wij hebben 4,5 miljoen fans! Jan is zo slim dat hij alleen weggaat als hij helemaal klaar is voor een Europese topclub."

Ajax hoeft volgens Jol ook niet te verkopen. "Door het bereiken van de Champions League hebben we een stap gemaakt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!