Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tweetal op proef bij Vitesse


5 oktober 2010 - Vitesse testte dinsdag de GeorgiŽr Giorgi Diasamidze en de Argentijn Frederico Ortiz in een geheim oefenduel tussen Jong Vitesse en AGOVV op Papendal (0-2), dat meldt Omroep Gelderland.

Diasamidze speelde centraal op het middenveld. Het spel ging grotendeels aan hem voor bij. Ortiz maakte weinig indruk. Eerste elftalspeler Laryea Kingston speelde een slechte wedstrijd. AGOVV kwam voor door een knullig eigen doelpunt van Just Berends. Florian Riedel scoorde met een prachtig afstandsschot in de kruising de 0-2 voor de Apeldoorners.

De Georgische middenvelder Diasamidze hoopt op een contract bij Vitesse. "Ik wil graag een contract, maar heb geen garanties. Misschien dat ze me in de winterstop vastleggen. Ik ken meneer Jordania niet persoonlijk. Ik ben wel door hem hier gekomen. Hij kent mij van GeorgiŽ-onder 19, waar ik samenspeel met Giorgi Chanturia." Diasamidze speelde in Portugal. "Bij Esperanca de Lagos in de 3e divisie. Ik heb geen Portugees paspoort, wel een residentiekaart."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!