Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC vaster in top Eredivisie


22 oktober 2010 - Roda JC mag zich zeker een dag en mogelijk twee dagen de nummer twee van de Eredivisie noemen. De Limburgers pakten op bezoek bij NAC Breda de volle buit door de thisploeg met 2-1 te kloppen.

In haar tiende competitieduel van het seizoen pakte Roda JC punt nummer 19, 20 en 21. Evenveel punten als koploper PSV dat wel een wedstrijd minder speelde. Een uitstekend moyenne voor de ploeg van Harm van Veldhoven. Vandaag leek het daar lange tijd niet van te komen want voor rust had NAC Breda een 1-0 voorsprong gepakt door een goal van Joonas Kolkka ('36).

Het duurde lang voordat Roda JC de gelijkmaker had gefabriceerd. Er werd vlak na rust zelfs een strafschop door topscorer Junker gemist. Na een uur spelen was het dan toch zo ver. Het wat Sutchuin die de 1-1 voor zijn rekening nam. Verdediger Jimmy Hempte tekende elf minuten voor tijd voor de winnende treffer door een vrije trap raak te schieten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!